Gå direkte til indhold

Sæt spot på ledelsen

Den måde jeres foreningen ledes på, har ofte stor betydning for foreningen. Med vores forskellige kursustilbud kan I skabe en større bevidsthed om den måde, I leder på i forskellige situationer.

 • Få styr på dig selv som leder i en idrætsforening. Bliv introduceret til forskellige lederstile og få indblik i hvordan du udnytter dine kompetencer bedst muligt. Lær om kommunikation og samarbejde og få sat ord på din personlige lederprofil.

  KURSUSBESKRIVELSE

  Udbytte
  Kursisterne opnår via test en højere grad af selvindsigt og kendskab til baggrunden for andres reaktionsmønstre og personlige drivkræfter.

  Målgruppe
  Alle der ønsker at udvikle deres lederpotentiale.

  Indhold
  Hvad er ledelse? Personlig lederstil. Karakteristika for fire lederroller. Stærke sider og udviklingsområder ved de fire roller. Tilpasset lederstil til den enkelte rolle. Samarbejde.
  Kurset afvikles med en høj grad af deltageraktivitet vekslende mellem korte teoretiske oplæg med praktiske eksempler, udfyldning og scoring af personlig lederprofil og erfaringsudveksling. Vi anvender materialet Ledelse - et spørgsmål om stil.

  Pris
  Kr. 2.975

 • Lær om ”konflikttrappen” og få forståelse for, at verden kan anskues på mange måder. Få redskaber til at håndtere konflikter – og lær at forholde dig konstruktivt, hvis det ikke lykkes.
  Pris
  Kr. 2.975