Gå direkte til indhold

Sæt spot på synlighed

Den der lever stille, lever – ikke nødvendigvis – godt. Mange foreninger har i hvert fald lyst til at være mere synlige. På kurserne nedenfor kan I få inspiration og værktøjer til at arbejde med at blive mere synlige på en række områder.

 

 • Få indblik i hvordan I kan gøre jeres klub mere synlig. Bliv bevidst om den gode historie, og hvad det egentlig er, I gerne vil gøre synligt. Bliv introduceret til at arbejde med hjemmesiden og de sociale medier og få idéer til , hvordan I kan skabe samspil med medierne.

  KURSUSBESKRIVELSE

  Udbytte
  Deltagerne får kendskab til, hvordan klubbens interne såvel som eksterne PR kan gribes an. Endvidere får de ideer til, hvorledes de kan få egne budskaber frem gennem forskelige medier.

  Målgruppe
  Alle der i deres daglige klubarbejde har til opgave at informere internt og eksternt og være med til at synliggøre klubben. Der kræves intet forudgående kendskab til emnet.

  Indhold
  Hvad er en god historie? Hvad er en nyhed? Lær om medier, pressemeddelelser, klubblade, pressekontakt, PR, profilering og markedsføring. Vi bruger materialet PR - bliv synlig.

  Pris
  Kr. 2.975