Gå direkte til indhold

Idræt for alle børn – Guldsmeden Hotels

Puljen ’Idræt for alle børn’ har til formål at hjælpe udsatte børn og unge under 18 år af økonomisk vanskeligt stillede forældre til at dyrke idræt.

(Read this text in english - clik here)

Guldsmeden Hotels har i årevis bidraget til puljen med midler, som primært kommer fra deres hotellers cykeludlejning. Dertil kommer en række andre midler fra Guldsmeden Hotels’ aktiviteter som f.eks.:

* Honorarer fra oplæg afholdt af hotelledelsen
* I stedet for at sende julegaver til samarbejdspartner donerer Guldsmeden Hotels gavebeløbet til ’Idræt for alle børn’
* Når DIF lejer mødelokaler på Guldsmeden Hotels, går disse indtægter videre til ’Idræt for alle børn’

Midlerne kan gå til et kontingent, til sportsmateriel eller stævnedeltagelse. Fællesnævneren er, at midlerne er med til at sikre, at børn og unge, som har brug for en ekstra håndsrækning, får mulighed for at dyrke fysisk aktivitet, danne venskaber og udvikle kompetencer i en idrætsforening.


’Idræt for alle børn’ bliver varetaget og administreret af DIF Get2sport, som er Danmarks Idrætsforbunds mangeårige indsats til støtte for idrætsforeninger i udsatte boligområder.

Puljen er åben i en tidsbegrænset periode hvert år. I 2019 lukkede den ned i marts og åbnede op igen i november. Denne gang er der cirka 200.000 kroner til rådighed.

Støttekonceptet
Foreninger under DIF kan søge puljen til børn eller unge under 18 år af økonomisk vanskeligt stillede forældre og herigennem modtage støtte til betaling af f.eks. barnets kontingent. Puljen søges ved at udfylde ansøgningsskabelonen, som sendes til jol@dif.dk

Hvis andre virksomheder eller organisationer har interesse i at bidrage til ’Idræt for alle børn’ og dermed hjælpe udsatte børn og unge via foreningslivet, så kontakt DIF Get2sport-projektleder Kristina Lind Thrane, klt@dif.dk, tlf: 61304134